Koerier Fonds

Koerier Fonds: laat geld geen argument zijn om niet te stemmen!

 

Bron: "John" - AD 10 maart 2017 - Gerrit de Jager (https://gerritdejager.nl/2017/03/stem-pas-na-de-verkiezingen/)
Bron: AD 10 maart 2017 – Gerrit de Jager  John: “Stem pas na de verkiezingen”

Nu de rechterlijke macht de Nederlanders in het buitenland geen extra tijd heeft gegund om hun stem uit te brengen, richt kandidaat-Kamerlid per direct een “Koerier Fonds” op waarmee snelle koeriersdiensten kunnen worden betaald om stemmen zo veel mogelijk op tijd naar het stembureau te krijgen.

Veel stempapieren zullen laat, of helaas te laat, binnenkomen. Maar iedereen in het buitenland die nu nog stempapieren ontvangt (uiterlijk dinsdag 14 maart), en waarvan verzending met UPS, FEDEX, DHL of een andere koerier nog kans maakt op tijdige aankomst bij één van de briefstembureaus* (15 maart), kan beroep doen op het Koerier Fonds: stuur daarvoor een email naar ejkeij@gmail.com met als onderwerp “Koerier Fonds”.

Uiteraard geldt dit Fonds voor elke Nederlander in het buitenland, ongeacht politieke voorkeur, en zullen aanvragen gehonoreerd worden op volgorde van binnenkomst en op basis van beschikbare middelen.

Wilt u doneren aan het Fonds? Dat kan via de knop “donaties – geef daarbij dan aan dat uw donatie voor het Koerier Fonds is bestemd.

* Briefstembureaus: Den Haag, Washington, Ottawa, Paramaribo, Brasilia, Canberra, Wellington, Cairo, Pretoria, Nairobi, Abu Dhabi, Tel Aviv, Singapore, Bangkok, Jakarta, Kuala Lumpur, Peking, Tokio, Ankara, Doha, Moskou, New Delhi en Muscat.

1+2 Stemt U Mee?

Onder de titel “1+2 Stemt U Mee? ” roept Eelco Keij in een vandaag uitgebracht filmpje alle Nederlanders in het buitenland op twee vrienden of familieleden in Nederland te vragen om a.s. woensdag de voorkeurstem op hem uit te brengen.

Eelco Keij