EelcoKeij.nl

Veel pers in eindsprint expatcampagne!

Plotseling ging het snel: Volkskrant, Jonge Democraten, Trouw, NRC Next (morgen) en The Underground (in het Engels) — allemaal vertellen ze op de valreep voor de verkiezingen over deze campagne en de issues. Geweldig!

TROUW, 11 SEPTEMBER 2012:

Interview met Trouw over noodzaak online stemmen, 11 Sept 2012

VOLKSKRANT, 10 SEPTEMBER 2012:


Het Haagse (en Engelstalige!) maandblad The Underground de publiceerde op 11 september ook een artikel over de campagne voor onze expats en internationale Nederlanders:  “Expat-prince” Eelco Keij is fighting for dual citizenship

Bovendien kwamen de Jonge Democraten met een sterk artikel/interview over de campagne, duidelijk makend dat juist zij de eerste slachtoffers zouden zijn van een beperking van de mogelijkheid tot dubbele nationaliteit: “Op bezoek bij D66-campagne in het buitenland met Eelco Keij”

Morgen hoogstwaarschijnlijk NRC.Next, stay tuned!

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: