EelcoKeij.nl

Vervolg campagne internationale NL’ers: naar Brabant!

Vandaag ga ik (met zoontje Siebo) naar Nederland om vanuit “HQ Berkel-Enschot” verder campagne te voeren voor en met D66 – en natuurlijk deels in Brabant! Morgenochtend landt het vliegtuig om 06.00u lokale tijd, en om 06.55 zal ik live bij BNR radio te horen zijn. Leuke binnenkomst, maar het mooiste was nog de weekkrant de Tilburgse Koerier die vandaag onderstaand artikel publiceerde.

Het was een fantastische expatcampagne de afgelopen maand. Heel veel dank aan alle vrijwilligers, stagiaires Mel en Maarten en natuurlijk iedereen die gevraagd en ongevraagd deze campagne van financiën en raad heeft voorzien. Alle input, vragen en opmerkingen nemen we mee naar Nederland!

New Yorkse Brabander on tour

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: