EelcoKeij.nl

Expat campagne/expat campaign: vrijwilligers gezocht/ search for volunteers

**Hello everybody – Running for office, help needed – message in English below**
Help mee met de 1e internationale campagne voor nationale verkiezingen!

Er zijn naar schatting bijna 1 miljoen Nederlanders die in het buitenland wonen: tegenwoordig heeft iedereen wel een familielid, vriend(in) of kennis in een ander land.
Het afgelopen jaar heb ik me ingezet voor behoud van het dubbele paspoort voor expats. Dit heb ik zeker niet alleen gedaan: er is in New York een professioneel team hier mee bezig! De petitie die is opgestart, heeft binnen een jaar een kleine 25.000 handtekeningen opgeleverd van Nederlanders wereldwijd. Graag wil ik de belangen van deze groep vertegenwoordigen vanuit de Tweede Kamer. Namens D66 ben ik kandidaat-Kamerlid voor de Tweede Kamer (verkiezingen 12 september a.s.).
Ik ben 34 jaar, woon in New York met mijn Amerikaanse vrouw en twee Amerikaans-Nederlandse zoontjes. Mijn vrouw Tracey is advocaat; zelf werk ik als fondsenwervingsstrategist namens Nederlandse nonprofit organisaties.

Belangrijke data:
* 31 juli: uiterste datum om zich te registreren voor de verkiezingen
* 12 sept: verkiezingen!

Nog nooit eerder is een campagne onder ‘expats’ opgezet: deze zomer wordt daarom een unieke kans om mee te doen en in contact te komen met al die Nederlanders in andere landen. Wij zoeken vrijwilligers voor zowel slechts een paar uur per week als vrijwilligers voor één of enkele dagen per week.

NB: we zoeken met spoed een web-savvy vrijwilliger die mee kan helpen met het uitbouwen van de website www.eelcokeij.nl.

Het grootste gedeelte van de campagne zal online en/of telefonisch plaatsvinden, je kunt dus meehelpen vanuit letterlijk elke plek in de wereld. Vanaf 6 juli willen we beginnen met de campagne, maar als je pas later en/of kortstondig kunt meehelpen is dat natuurlijk ook prima. Stagemogelijkheden zijn voorhanden (indien nodig in overleg met de onderwijssinstelling).

Geinteresseerd? Meer informatie? Contacteer ons op expatcampagneD66@gmail.com of via Twitter @EelcoKeij.

Stuur deze oproep door binnen je eigen (internationaal georienteerde) netwerk ajb!

 

0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0

Join the 1st international campaign for Dutch national elections!

Approximately 1 million Dutch citizens live abroad: these days almost every Dutch person has a friend or family member residing in a different country.

As many of you know, over the past year I have been fighting for expats and for their ability to hold on to dual citizenship. I didn’t do this alone – we have a great campaign team of other Dutch people organizing together.  Within a year the petition we co-started garnered over 25,000 signatures from Dutch people worldwide.  Now, I would like to represent the interests of the expats in the Dutch parliament. On behalf of D66 (a Dutch political party: see http://en.wikipedia.org/wiki/Democrats_66) I am on the list to be a candidate member for Dutch parliament.
Here’s a little background in case you are receiving this email from a friend:  I am 34 years old, and I live in New York City with my wife Tracey Keij-Denton, who is American. We have two sons, ages 3 and 11 months, they are both dual citizens, and we hope they can maintain their dual citizenship. I am a self-employed consultant for non-profit organizations based in Europe, and Tracey is a lawyer.

Key Dates:
Tuesday, July 31st – All Dutch people abroad wishing to vote must register by this day.
Wednesday, September 12 – Election Day!

Never before has a campaign among Dutch expats has been set up. That is why this summer provides a unique opportunity to join us and to get to know many of these Dutch people living in different countries. We are looking for volunteers that could contribute several weeks, days or even just a couple of hours to the campaign.

Important: we are urgently looking for a web savvy volunteer who can help expand the website www.EelcoKeij.nl.

The larger part of the campaign will be take place online and remotely, which means that you can participate from literally any spot in the world. We plan to step up campaign activity on the 6th of July.  But if you can only help out later this summer and/or for a short period of time, you are equally welcome.

Internship possibility: 
If you can contribute several hours a week on a regular basis, it may be possible to turn this into an internship with the campaign. We will work with your college or university if there is a possibility of course credit.

Interested? More information? Please contact us at expatcampagneD66@gmail.com or through Twitter @EelcoKeij.

Please forward this appeal to anyone interested within your own networks!

Enkel berichtnavigatie

Een gedachte over “Expat campagne/expat campaign: vrijwilligers gezocht/ search for volunteers

  1. Pingback: Rustema » Derde geworden buiten de advieslijst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: