EelcoKeij.nl

Plek 25 concept-kandidatenlijst D66

Vrijdag de 22e juni is de concept kandidatenlijst van D66 bekend gemaakt – zelf sta ik op plek 25. Hiermee behoor ik tot het kernteam en mocht ik de afgelopen dagen een keur aan campagne-activiteiten meemaken in Den Haag; a.s. maandag en dinsdag staan Amersfoort en Amsterdam op het programma.

Pers van de afgelopen dagen:

Trouw:
“Expat Eelco Keij, op nummer 25, heeft zowel een Amerikaans als Nederlands paspoort. Hij wil zich inzetten voor het behoud van het dubbele paspoort. Het huidige kabinet wil een verbod op dubbele nationaliteiten. Die maatregel zou zowel migranten in Nederland als Nederlanders in het buitenland treffen. D66 is fel tegenstander van het kabinetsvoorstel.

Als nummer 25 maakt Keij weinig kans op een Kamerzetel, D66 staat in de peilingen op circa vijf zetels winst. Keij zou eventueel met voorkeursstemmen van Nederlandse expats kunnen stijgen. Het lukte Dijkstra twee jaar geleden om vanaf plek 13 met ruim 15 duizend voorkeursstemen in de Kamer te komen. Keij zal een flinke inspanning moeten leveren om genoeg overzeese stemmen te werven, wil hij zo’n tien plekken overbruggen.”

DutchNews:
Eelco Keij, who championed the cause of Dutch dual nationals earlier this year, is 25th on the list. That might seem to be an unelectable position, but  Keij should be a cert for the expat vote at least. Now we just need a campaign to make sure all of us voteless Dutch taxpayers can have our say as well.”

Zie hier de volledige kandidatenlijst van D66, een mooi gevarieerd team! Onze slogan: EN NU VOORUIT!

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: